Ziggo GO

Maak van elk scherm je tv. Waar en wanneer je wilt.brbrNaast elkaar op de bank in de trein onderweg naar je werk of op een terras in Frankrijk: met Ziggo GO maak je van elk scherm een tv. Van je smartphone of tablet: je tv reist met je mee. Je kijkt live tv waar en wanneer je wilt. Of later met Ziggo Replay. En met hl vl films en series uit je Movies amp Series XL pakket. brbrThuis op elk schermbrbrZiggo GO voelt zich overal thuis. Download de app op je smartphone of tablet. Of stream naar je TV via Chromecast. Kortom: kijk wat je wilt waar je wilt. Handig als tweede derde of vierde scherm in huis.brbrKijk veral. Live of later. On en offline. brbrOp de zolder in je eigen huis. Of op de camping ergens in de Europese Unie. Waar je bent maakt niet uit. Je kijkt live tv met Ziggo GO. Of later via Ziggo Replay. En ook je Movies amp Series kijk je allemaal. Geen wifi? Of vlieg je uit buiten Europa? Download je favoriete films en series voor je ergens naartoe gaat. En kijk offline. In de auto trein of hoog in de lucht. brbrVoor iedereen. Altijd.brbrAl onze klanten met een tvpakket krijgen Ziggo GO. Standaard zonder extra kosten. Het enige dat je nodig hebt zijn je inloggegevens van je Mijn Ziggo account. Je kijkt de programmas die in je abonnement zitten onderweg of op je tweede scherm. Dat is het plezier van Ziggo GO.brbrZo werkt hetbrbrMeld je aan voor tv via Ziggo GO met je Mijn Ziggo account. Download de app van Ziggo GO op je smartphone of tablet en log in. Gelukt? Je kijkt direct tv. Live. Terugkijken? Of zin in iets anders: check de tvgids in de app. Zo heb je alles bij de hand. Tvkijken op je laptop kan natuurlijk ook: zet ziggogo.tv in je browser en daar ga je. Voortaan kijk je tv gewoon waar je bent overal binnen de Europese Unie.brbrNaast een handige tvgids live tv terugkijken via Ziggo Replay en kijken naar het aanbod in Movies amp Series XL kan je nog meer met Ziggo GO:brbr Maak je favoriete zenderlijst aan en bepaal zelf de volgorde.br Stel een herinnering in en mis je favoriete programma nooit meer.br Maak je eigen speellijst aan met je favoriete programmas films en series. br Heb je een Ziggo Mediabox XL? Dan kan je met Ziggo GO ook je opnames op afstand inplannen of je smartphone of tablet als virtuele afstandsbediening gebruiken.brbrLet op: tvkijken via 3G of 4G kost veel MB39s uit je mobiele databundel. Je mobiele aanbieder kan extra kosten berekenen als je door je databundel heen bent. Kijk daarom bij voorkeur via wifi of WifiSpots. Dat kost je niets extra.brbrMINIMALE VEREISTEN amp VOORWAARDEN brbr een tablet of smartphone met minimaal Android 5.1 of hogerbr de Ziggo GO app ondersteunt geen rooted Android apparatenbr de app vereist dat je de juiste tijd heeft ingesteld op uw apparaat omdat anders het streamen van video niet werkt. br Om te streamen met Chromecast moet je minimaal Android 5.1 of hoger op je smartphones of tablet hebben staan. brbrLet op: Gebruik altijd de laatste versie van de Ziggo GO app.

Ziggo GO

Name:Ziggo GO
Category:Entertainment
Reviews:/5.0
Version:
2.3.53 Prod
Updated:
August 25, 2020
Requires Android:
5.1 and up
Installs:
1,000,000+
Google Play-URL:google play link

Download Ziggo GO For PC Windows & Mac

  1. First, download and install  Android App Emulator completely.
  2. After downloading and setup, open App Emulator.
  3. Now in App Emulator click on the Search button in the first line on the app emulator home screen.
  4. Now in the search box, type Ziggo GO  and get the manager on Google Play Search.
  5. Click on the app and install it.
  6. Once installed, you will find Ziggo GO in all apps in Android App Emulator, click to open it.
  7. Use the right mouse button/click to use this application.
  8. Follow the instructions on the screen to learn about Ziggo GO and to play it properly
  9. That’s all.

 Ziggo GO Screenshots

[appbox googleplay com.lgi.ziggotv]

Download Ziggo GO for Android and tablet devices

Google Play Store: Download

Conclusion

That’s it guys For the Ziggo GO For PC , hopefully, you’ve enjoyed this tutorial and find it useful. For more cool and fun games and apps like  Ziggo GO please follow our blog.