DigiD

De makkelijkste manier om veilig in te loggenbrbrBeginnen met de app?brActiveer de DigiD app eerst. Open de DigiD app en volg de stappen in de app. brbrHulp nodig bij activeren? Kijk op: www.digid.nloverdigidappbrbrHoe log ik in met de DigiD app?brInloggen met de DigiD app kan op twee manieren: brbr1. Op uw telefoon of tablet logt u in met alleen een pincode. br2. Of u logt in op de computer via de app. Dan neemt u eerst een koppelcode over scant u een QRcode en voert u uw pincode in. brbrGEGEVENSVERWERKING amp PRIVACYbrbrDe DigiD app verwerkt het IPadres de naam en versie van het besturingssysteem van uw smartphone of tablet het unieke kenmerk van het mobiele apparaat uw mobiele telefoonnummer en de door u te kiezen 5cijferige pincode. Bij het uitvoeren van de IDcheck verwerkt DigiD het documentnummerrijbewijsnummer geboortedatum en geldigheid.brbrDoor de DigiD app te downloaden en te gebruiken gaat u akkoord met deze verwerking waar ook de onderstaande bepalingen voor gelden.brbr1. De persoonsgegevens van de gebruiker worden verwerkt conform de geldende privacywetgeving. In de privacyverklaring vindt u wie verantwoordelijk is voor de verwerking van de persoonsgegevens voor DigiD welke persoonsgegevens van de gebruiker van DigiD worden verwerkt en met welk doel dit gebeurt. De verwerking van persoonsgegevens door DigiD en regels over de werking beveiliging en betrouwbaarheid van DigiD zijn opgenomen in wet en regelgeving. De privacyverklaring en wet en regelgeving vindt u op www.digid.nl.Logius heeft passende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen getroffen tegen verlies of onrechtmatige verwerking van de persoonsgegevens van de gebruiker.br3. De DigiD app voldoet aan beveiligingsmaatregelen die vergelijkbaar zijn met de beveiligingsmaatregelen van DigiD. Ook maakt DigiD gebruik van de veiligheidsmechanismen van het besturingssysteem.br4. De gebruiker is zelf verantwoordelijk voor de beveiliging van zijn mobiele apparaat. br5. Voor de DigiD app kunnen zo nu en dan automatisch updates via de appstore worden gedownload en genstalleerd. Deze updates zijn bedoeld om de DigiD app te verbeteren uit te breiden of verder te ontwikkelen en kunnen bestaan uit oplossingen voor programmafouten geavanceerde functies nieuwe softwaremodules of volledige nieuwe versies. Zonder deze updates is het mogelijk dat de DigiD app niet of niet behoorlijk functioneert. br6. Logius behoudt zich het recht voor zonder opgaaf van redenen het aanbieden van de DigiD app in de appstore of de werking van de DigiD app tijdelijk stop te zetten.

DigiD

Name:DigiD
Category:Finance
Reviews:/5.0
Version:
5.15.6
Updated:
August 26, 2020
Requires Android:
6.0 and up
Installs:
1,000,000+
Google Play-URL:google play link

Download DigiD For PC Windows & Mac

  1. First, download and install  Android App Emulator completely.
  2. After downloading and setup, open App Emulator.
  3. Now in App Emulator click on the Search button in the first line on the app emulator home screen.
  4. Now in the search box, type DigiD  and get the manager on Google Play Search.
  5. Click on the app and install it.
  6. Once installed, you will find DigiD in all apps in Android App Emulator, click to open it.
  7. Use the right mouse button/click to use this application.
  8. Follow the instructions on the screen to learn about DigiD and to play it properly
  9. That’s all.

 DigiD Screenshots

[appbox googleplay nl.rijksoverheid.digid.pub]

Download DigiD for Android and tablet devices

Google Play Store: Download

Conclusion

That’s it guys For the DigiD For PC , hopefully, you’ve enjoyed this tutorial and find it useful. For more cool and fun games and apps like  DigiD please follow our blog.